11/07/2019

Contracten

GAGE

Het aanbod populaire muziek, comedy, theater enz. swingt de pan uit. De manager en de organisator bespreken de modaliteiten voor de organisatie van een avondvullend optreden op de afgesproken locatie. De afspraken worden contractureel vastgelegd en ondertekend.

11/07/2019

Werkwijze

GAGE

JØRNEY is een pop/rockband die bij volledige bezetting bestaat uit zeven professionele muzikanten. Voor een avondvullend programma vraagt de band € 1.500,00 all-in + drank. De groep zorgt voor een eigen P.A. en professionele bediening van het mengpaneeel.

11/07/2019

Mogelijkheden

GAGE

De core van de groep bestaat uit drie muzikanten: Eddy Maes, Koen Vermeiren en Mark Bocklandt. De basisgroep kun je al engageren voor € 600,00 all-in + drank. De groep zorgt voor een professionele P.A. en mengpaneel. Backing tracks zorgen voor een complete ambiance

11/07/2019

Let op

GAGE

Wat de organisatie betreft, komen beide formaties niet tussen in de huur van de zaal, verkoop van drank en de verplichte SABAM-regeling.
De opbrengst van de verkoop van tickets, drank en andere activiteiten komen echter volledig ten goede aan de organiserende instantie. 

Let it Ride - first version 2015